Properes sortides

Ampliem la informació de les sortides previstes per al novembre i desembre.
El proper diumenge dia 23 farem l’excursió programada a les Gúbies de Vall Figuera (Alfara – Ports). El Toni i l’Agustí –els nostres incansables “exploradors”- estan acabant d’enllestir l’itinerari. Si penseu venir cal que us apunteu com més aviat millor, ja que a hores d’ara l’autocar està bastant ple.
El primer cap de setmana de desembre (6, 7 i 8 –pont de la Puríssima-) farem el tram del GR-92 entre Vallgorguina i Montcada. Anirem amb cotxes particulars i la pernoctació serà a Granollers. Com que les pensions que havíem mirat anteriorment no disposaven de prou habitacions lliures, i cap d’elles no era doble, finalment, hem optat per fer la reserva en un hotel. El preu de la pernoctació de les dues nits serà de 75 € per persona, amb esmorzar inclòs (bufet lliure). També cal que us apunteu com més aviat millor, ja que hem de reservar les habitacions amb suficient antelació.
El dia 14 de desembre farem la tradicional pujada del pessebre al Montsant (Roca Corbatera). Serà una sortida de mig dia i facilitarem transport d’autocar, igual que altres anys. Com a sortida complementària, ja que el dia anterior no tenim previst fer l’anada a peu de Reus a Albarca, s’ha pensat organitzar una excursió pel Montsant el dia 13, amb posterior pernoctació al refugi d’Albarca. Se sortirà el dissabte de Reus amb cotxes particulars fins a Ulldemolins (Sta. Magdalena); des d’allà farem un itinerari circular per la part septentrional del massís, i a la tarda farem cap al refugi d’Albarca per sopar i dormir. Com és obvi, qui ho desitgi també pot venir a fer la caminada sense haver de pernoctar al refugi. Altrament, també es pot venir a sopar i dormir a Albarca sense haver vingut a caminar. Es triï una opció o una altra, també cal que us apunteu el més aviat possible, ja que el refugi d’Albarca disposa de places limitades.
Per apuntar-vos a les excursions –i també per aclarir qualsevol dubte-, podeu trucar a secretaria, de dilluns a divendres, de les 20 a les 22 hores.

Leave Comment