Tal com estava anunciat, el divendres dia 28 de novembre farem el sopar social. Aquest any hem escollit el local de “Pastisseria – Restaurant SOLANES”, situat al carrer Antoni Gaudí 36 de la nostra ciutat, i l’horari serà a partir de les 9 del vespre.
Com ja és tradicional, en aquest acte farem el lliurament de diversos guardons a aquelles persones que la junta directiva ha considerat que en són mereixedores.
El preu del cobert (del qual teniu el menú detallat al final), serà de 30 €.
Les inscripcions podran fer-se a la secretaria de l’entitat, fins el dia 25 de novembre.
MENÚ – SOPAR SOCIAL
Aperitiu:
Mini canapès
Variació de xips cruixents
Mini culleretes xineses
Mini torradetes amb sobrassada ibèrica i ous de guatlla.
Daus de formatge
“Encenalls” de secallona
Patates xips i fruits secs.
1r. Plat:
(fred) “Tartaletes” minis de marisc i gambetes
“Tartaletes” minis de tàrtar de salmó
Plats amb “carpaccio” de bacallà
Plats amb “carpaccio” de pop a la gallega
Torradetes de pa xapata amb escalivada i anxoves
Mitges baguets minis amb tomàquet i pernil
Mini rotlles de pernil dolç i “ensaladilla”
Daus de coca amb recapte i llonganissa.
(calent) Croquetes casolanes
Dàtils amb avellana
Anelles de calamar a l’andalusa
2n. Plat: – a escollir –
Suquet de rap “arromescat” amb musclos i llagostí.
– – – – – –
Mil fulls d’entrecot farcit de bolets amb salsa de foie i patata graten.
Postres:
“Sant Honoré” amb llit de xocolata
Daus de torrons i neules.
Celler:
Vi blanc – “Masachs”
Vi negre – “Perlat”
Cava brut nature – “artesanal”
Café i copa.
MOLT IMPORTANT !!!
Caldrà manifestar en el moment de l’inscripció l’opció a escollir en el 2n. plat