El Puig d'en Cama

Puig d'en Cama

Avui es tractava de fer una sortida informal, fora de programa, per tal de cremar l’excés de calories acumulades en els àpats nadalencs i de cap d’any. Fa un parell de dies vàrem fer una convocatòria via correu-e (ja veieu que és important tenir el mail de tots el que veniu a caminar i en disposeu) i a les vuit del matí ens hem aplegat una bona colla al lloc habitual de trobada. Hem deixat els cotxes a Almoster i hem enfilat costa amunt (mai millor dit!) fins dalt el cim del Puig d’en Cama, aquesta emblemàtica silueta arrodonida que tenim tant a la vista la gent de Reus i de molts pobles veïns. El dia ha començat tapadot, frescot… però animadot! No ens hem mullat, encara que només una estona hem vist unes tímides ullades de sol. Tant és, les vistes des d’aquest cim sempre són magnífiques: tota la plana del Camp als nostres peus.

Hem continuat carenejant i hem parat a esmorzar quan hem arribat a l’ermita de Sant Pere de la Selva (també amb molt bones vistes). Després hem descendit per la pista que baixa a la Selva del Camp i, just arribar a baix, hem retornat a Almoster pel camí planer que segueix el repeu de la muntanya. Quan hem arribat al poble, la Rossi, com que és tan eixerida, ens ha convidat a prendre un refresc a casa seva.

Tot plegat, avui hem fet uns quinze quilòmetres per les nostres muntanyes properes, un itinerari ben bonic que, potser per tenir-lo a l’abast, no li dediquem l’atenció que es mereix. El dia divuit d’aquest mes tornarem a emprendre les sortides d’ “El Baix Camp i tu… a peu!” i anirem a la Mola de Genessies, damunt de Vandellòs. Animeu-vos a venir que ja veureu com us agrada.

(podeu veure les fotos d’avui)

2 Comments

  1. Elena

    A prop de casa tenim uns quants camins per recòrrer, per descubrir. Ha estat una bona pensada aquesta sortida informal. Voldria donar les gràcies en especial a la Rossi que ens va convidar a casa seva, va ser molt valenta tenin en compta que portavem tots les botes plenes de fang!

  2. Hola, me llamo jose mota (pep para los amigos)y aller mirando vuestra pagina , vi esta escursion que hicisteis el domingo dia 4 enero y me parecio que seria interesante descubrirla asi que hoy 6 de febrero me he puesto en camino y la verdad esque ha estado muy bien, que bonitas vistas se ven desde alli arriba.Bueno queria decirles que espero pronto conocerlos,pues si no pasa nada para cuando hagan la de la mola por la canal del mig,quisiera poder acompañarles pues conozco a algunas personas de vuestra asociacion,conozco al joan carlos fernandez el de la relojeria y a la seva dona la montse y tambien conozco al joan ferre y la seva dona la joana, con los cuales salimos algunos años en la misma colla de carnaval,asi que espero conocer al resto muy pronto, venga un saludo y hasta pronto. pep

Comments are closed.