XII Caminada Reus-Prades-Reus

El dilluns 12 de maig començarà el període d’inscripcions per a la XII Caminada Reus-Prades-Reus, i s’acabarà el dia 27 del mateix mes.

En aquesta web trobareu el formulari per apuntar-vos-hi, així com també informació de les altres modalitats d’inscripció.

9 Comments

 1. Francesc Pastor Domingo

  Bon dia, us envio aquest correu perquè he fet l’incripció a nom meu per al Reus-Prades-Reus i no he rebut el correu de confirmació. En canvi si que em trobo a la relació d’inscrits amb el 86.
  Pot ser que poses malament l’adeça de correu, pregaria que em tornessiu a enviar-lo a l’adreça que us he donat ara. Gràcies per tot.
  Atentament Francesc.

 2. Xavier

  Hola, us envio aquest mail perquè ahir vaig fer efectiu el pagament de la inscripció a nom meu (Xavier Galindo Díez) i nop he rebut correu de confirmació i tampoc em trobo a la relació d’inscrits. Aquest matí us he enviat per fax la còpia de la tarja federativa.
  Em podeu dir si us ha arribat tot correctament, si us plau envieu un correu indicant si tot és correcte i quin dorsal tinc.
  Gràcies i salutacions

 3. Montserrat Almató Cutrina

  Hola, aquest mati us he fet l’ingrés a través oficina de La Caixa a Molins de Rei. Fins dimecres no podré enviar el fax, tot i que ho intentaré aquesta tarda….Ting número d’inscrpció?
  Cordialment,

 4. Marc Lozano Fons

  Hola,aquest mati us he fet l’ingres a La Caixa,i no se quin dia us podre enviar el fax,em podrieu fer s’haver si tinc dorsal.
  Gracies.

 5. isma de vilaplana

  hola amics del club ass ex de reus , soc lisma de vilaplana , escolteu este finde vA perdre la vida el TONI MIGUEL un company de marxes de la UEC ANOIA A LA TRAVESSA DEL MONTSENY AL PIC DE LES AGUDES , avia pensat que el mateix dia de la marxa avans d donar la surtida es podria fer un minut de silenci,una abraçada a tots els del club eu fet una web molt xula , tenia moltes ganes de poder veure les fotos d eivissa estem tots molt xulis !!

 6. josep figueras

  Bon dia

  L´altre dia am vai veure a la llista de dorsals, i ara e vist que faltan tota una serie de dorsals, entre ells el meu. Que a pasat?

 7. Albert i Esther

  Hola!, nosaltres també tenim el dubte de si estem inscrits o no, ja que no em rebut cap correu confirmant la participació, si us plau envieu-nos-ho, de totes maneres el diumenge portarem el resguard de l’ingrés i les targetes federatives. Quedem a l’espera de la vostra resposta.
  També opinem sobre el minut de silenci per el company, i també pels dos de la Montserrat-Reus.
  Salutacions i fins diumenge!!

Leave Comment