Excursió a Bronchales

Els dies 14 i 15 de juny farem l’excursió prevista a Bronchales (Terol). Com que les places de l’autocar són limitades, convindria que els qui penseu fer-la us apuntéssiu com més aviat millor. Podeu passar per l’Associació o bé trucar a Secretaria, de dilluns a divendres, fins al 9 de juny. A continuació teniu el programa detallat:

EXCURSIÓ AMB AUTOCAR A BRONCHALES (Teruel)

Dies 14 i 15 de juny de 2008

1r dia dissabte:

Sortida de Reus a les 7 del matí del lloc habitual (Passeig Mata).

Als voltants de les 9 arribada a Alcañiz on podrem esmorzar i fer una breu visita al bell entorn del centre de la ciutat

Seguidament sortida en direcció a Terol on disposarem d’aproximadament 2 hores per poder fer una detinguda visita turística de la ciutat. Visita recomanada i optativa al “Mausoleo de los Amantes de Teruel”.

Als voltants de la 1 del migdia sortida en direcció al “Embalse del Arquillo de San Blas”, bonic indret amb una àrea de “picnic” on podrem dinar (de motxilla).

Als voltants de les 4 de la tarda sortida en direcció a Albarracín (segons el seu eslògan “Una de las ciudades más bonitas de España”) on podrem dedicar-hi unes 3 hores per fer la visita a la ciutat i excursió facultativa pels voltants.

A última hora de la tarda sortida en direcció a Bronchales, bonic poble situat a una alçada de 1570 m al bell mig de la Sierra de Albarracín, on ens allotjarem i soparem a l’ Hostal Suiza.

2n dia diumenge

Esmorzar a l’hostal a partir de les 8 del matí, i seguidament inici de l’excursió que ens portarà a la ”Sierra Alta” (1856 m) punt més alt de la zona amb magnífiques vistes de l’entorn. Es tracta d’una excursió no gaire llarga (unes 3 hores) i sense grans desnivells, però que ens permetrà gaudir d’un idíl·lic paisatge i d’una vegetació exuberant en contrast amb l’aridesa de la resta dels indrets que l’envolten.

Als voltants del migdia tornarem a l’hostal, on dinarem, i seguidament iniciarem el viatge de tornada cap a Reus.

Preus per persona: Soci 80 € No soci 85 €

Inclou:

Viatge amb autocar.

Sopar, allotjament, esmorzar i dinar del diumenge, a l’hostal Suiza de Bronchales.

El dinar del dissabte no està inclòs.

Inscripcions a secretaria de dilluns a divendres fins el 9 de juny.

Places limitades a la capacitat de l’ autocar: 55

Us hi esperem!

Leave Comment