Sopar social de l'entitat

sopar social

Enguany hem celebrat el sopar social de l’entitat al Restaurant – Pastisseria Solanes. Allí ens han servit un abundós i excel•lent àpat. El més important, però, ha estat poder gaudir una llarga estona de la càlida companyia d’una bona colla d’amics i amigues que formem l’Associació Excursionista Catalunya. A l’hora de les postres s’ha fet el lliurament de diversos guardons. En primer lloc, un trofeu de reconeixement a la secció de BTT pel quinzè aniversari de la “Pedalada Reus – Montserrat”, sempre organitzada amb un notable èxit. Seguidament, els “premis a la fidelitat” als qui la temporada anterior van assistir a totes les caminades d’“El Baix Camp i tu… a peu”, i que en aquesta edició ha estat atorgat a la Maria Elena, l’Agustí, el Toni i el Ramon. En resum: una nit de molt fred al carrer i molt de caliu i bon ambient durant el sopar (ho podeu comprovar a les fotografies que hem posat a l’àlbum).

2 Comments

  1. alhena

    En primer lloc vull donar les gràcies a l’Associació per haver tingut aquest detall del trofeu i l’enhorabona als altres premiats. Gràcies també a tots els que vam compartir aquest sopar de germanor tan bonic.

  2. alhena, en el proper sopar t’haurem de donar el premi a la fidelitat… dels comentaris!! perquè et dels pocs(poques) que té el detall de fer algun comentari.
    gràcies, simpatiquíssima!

Leave Comment