Presentació

Benvolguts soci@s, companys i amics. Teniu davant vostre la nova pàgina web de l’Associació, renovada i posada al dia. Estem treballant per tal que pugueu disposar d’una web que sigui útil i eficaç en la vostra relació amb l’entitat. I creiem que una pàgina web no compleix aquestes premisses si no és veritablement interactiva. Aquesta interactivitat ens l’aporta la web 2.0, un lloc en què tots us heu de sentir partícips amb els vostres comentaris i col•laboracions. Només estem en el punt d’arrencada i, a partir d’ara, entre tots farem avançar, millorarem i dotarem de contingut aquesta eina que ens ha de permetre estar al dia de les activitats de l’Associació i estrènyer els llaços amb la nostra entitat. L’Associació Excursionista Catalunya de Reus està al servei de tots vosaltres i amb ganes de mirar endavant.
AEC Reus

3 Comments

  1. elena

    companys, trobo molt encertat aquest nou caire que pren la renovada pàgina de la nostra Associació. m’agrada molt. felicitats.

  2. crec que ha millorat força. La veig sense fallos (a la d’abans a mi s’em cavalcaven algunes lletres) i amb un aire mes actual. Felicitats als artistes i promotors.

Comments are closed.