L'Airosa (Mas de Barberans – Ports)

L'Airosa

Aquesta ha estat la darrera sortida de la temprada dins la programació de “El Baix Camp i tu… a peu”. Fins arribar a l’estiu encara ens queden uns quants esdeveniments importants, com ara la sortida de tres dies a la Selva de Irati (Navarra), que farem pel pont de maig; o el cap de setmana en que tornarem a resseguir el camí de Prades per preparar la XIII Caminada Reus – Prades – Reus, que enguany celebrarem el 7 de juny. Més endavant encara tenim un cap de setmana molt interessant als Pirineus, sense oblidar la tradicional semi-nocturna a la Mola de Colldejou, que ja serà a l’agost.
Aquest diumenge, però, hem finalitzat un nou cicle d’aquestes excursions que amb tanta cura, sapiència i dedicació ens preparen els amics Toni i Agustí. De tornada cap a Reus ja els hi vàrem expressar l’agraïment col•lectiu per tota la feina que desinteressadament han dut a terme, per tal que tot el grup poguéssim gaudir al màxim dels bells itineraris que ens han preparat. És just reconèixer la feina que fan i agrair-los-la, així com també donar les gràcies a tots els que aquesta temporada ens han volgut acompanyar. Us esperem a tots de nou en properes sortides, per continuar gaudint del plaer de caminar en bona companyia i admirar les belleses que ens guarden les nostres estimades muntanyes.

FOTOS

2 Comments

 1. JOAN I JOANA

  Hola a tothom.

  A la tornada de l’autobús del diumenge ens va faltar fer un comentari i un agraïment.
  Quina llàstima, jo reconec que no hi vaig pensar.
  Ens vam oblidar de nomenar al nostre fotógraf! I els seus comentaris tan acurats.
  Aquesta vegada trobo a faltar el seu comentari, però tot i aixó….. Moltes gràcies Ramon!
  Que per molts anys mantinguis l’ànim per poder alegrar-nos la setmana, ja que les fotos i el comentari que hi poses són esperats per molts de nosaltres.
  Fins la propera temporada.

  Joana i Joan

Leave Comment