Èxit de participació al 2n Tomb de Nit

2n Tomb de Nit

Assistència massiva de reusencs i reusenques (i alguns de fora vila) al 2n Tomb de Nit que aquest any va tenir com a punt de sortida i arribada la Font de la Boca de la Mina. Aquesta caminada nocturna, que amb només dos anys sembla que ja està plenament consolidada, dóna el tret de sortida a una nova temporada d’excursions que encetarem el segon diumenge d’octubre.
Una nit esplèndida va acompanyar els 260 participants que, passats uns minuts de les nou del vespre, van enfilar el camí de Monterols per fer un circuit de vuit quilòmetres per la part alta del terme de Reus. L’anècdota de la nit va ser la pesada broma d’algun brètol que va canviar de lloc una fletxa indicadora, la qual cosa va fer que un nombrós grup de gent fes una volta extra passant per Castellvell. Tots junts ja a la Font de la Boca de la Mina, vam realitzar l’acostumat ressopó que vam acompanyar d’un generós aperitiu, beguda i postres, ofert per l’organització. Per acabar una nit rodona, no podia faltar un excel•lent rom cremat que vam preparar amb moltes mans voluntàries que remenaven el cullerot. Especial menció volem fer dels nostres companys Juan i Sebastià, que, després de molts mesos, van tornar a acompanyar-nos. Estigueu segurs, amics, que tots vam estar contents de tenir-vos de nou entre nosaltres. Moltes gràcies a tots els participants i fins la propera.

FOTOS

2 Comments

  1. elena

    va ser molt bonic caminar de nit amb bona companyia, retrobar els companys després de l’estiu, especialment com dius al Juan, la Xelo i el Sebastià.
    El canvi del senyal queda en una anècdota però…que no torni a passar, sisplau.

  2. Joan

    Estavem de vacances i no varem poder vindre a fer la caminada. Esperem que l’any vinent ens trobem. Molt contents per la assistència del Juan i la Xelo. També del Sebastià. A veure si els podem veure per moltes i moltes caminades. Fins a la del proper diumenge.

    Joana i Joan

Leave Comment