Excursió dies 1 i 2 de maig.

Aprofitant que el proper dia 1 de maig és festiu, volem fer una caminada de dos dies, la idea és començar el Camí de Sant Jaume des de Reus fins arribar a Santiago de Compostela en diverses etapes, les dos primeres de les quals passem seguidament a descriure:

Dia 1 de maig
Començarem a caminar des del Passeig Mata (parada bus) a les 9 del matí fins arribar a la població de Prades, Passarem la nit en règim de mitja pensió als bungalows del camping de Prades. El preu és de 40 euros per persona i, com hem dit, compren el sopar, dormir i esmorçar. Aquesta primera etapa és d’uns 26 kilòmetres i aproximadament 6 hores de caminar. Els que esteu interessats en venir teniu que portar el dinar d’aquest primer dia.

Dia 2 de maig
Seguirem la segona etapa d’aquest Camí de Sant Jaume sortint del Camping de Prades i finalitzant-la a la població de Bellaguarda, Són uns 24 kilòmetres i el temps que tenim calculat per fer-la és de 6 hores. En aquesta població agafarem l’autocar que ens portarà fins a Reus. Per aquest dia també portarem el dinar, o bé podem encomanar un picnic al camping.

Tenim pensat fer dues etapes més d’aquest camí els dies 15 i 16 de maig que compren les que van de Bellaguarda fins a Maials (24 km.) i de Maials fins a Mequinenza (21 km.), pero ja us avisarem més endavant.

Els que esteu interessats en venir, digue-ho el més aviat possible, ja que tenim que reservar les places al Camping de Prades i també fer la reserva de l’autobus que ens ha retornar a casa.

Anime-vos!

Leave Comment