XVI Caminada Reus – Prades – Reus

RESULTATS 16a CAMINADA REUS-PRADES-REUS

TOTES LES FOTOGRAFIES DE LA REUS-PRADES-REUS

Un any més hem organitzat la REUS-PRADES-REUS, una prova ja clàssica  dins del programa de Caminades de Resistència de la FEEC. Això ha estat possible gràcies a la col•laboració desinteressa d’un gran nombre de persones que han aportat entusiasme i treball; també al suport rebut de diferents organismes i empreses i, sobretot, per la confiança rebuda per part de tots els participants que un any més ens heu volgut acompanyar.
Els que heu pujat i baixat de Prades, tant qui ha encarat la prova com un repte personal com d’altres que l’hagin pogut trobar una caminada exigent, estem segurs que tots, en una mesura o altra, heu gaudit de les nostres magnífiques muntanyes de Prades.
Els vostres comentaris elogiosos ens encoratgen a seguir treballant pensant ja en la propera edició, amb el propòsit de, si és possible, millorar en alguns aspectes o corregir algunes mancances que pugui haver-hi Pensem que amb els anys tot evoluciona i nosaltres ens hem d’adaptar a les necessitats dels qui hi participeu. En aquesta edició hem batut el rècord de participants i de classificats finals, confirmant així la línia ascendent que mantenim any rere any. Aquestes són les dades globals d’enguany:

Inscrits ………………  831 participants
No presentats …….     36 participants
Sortits ………………   795  participants
Arribats …………….   597 participants
Retirats …………….   198  participants

Mil gràcies a tothom i fins la propera!

7 Comments

 1. claudio

  buenas noches, queria agradecerles la buena organizacion de este año.
  de verdad un exito en toda regla.
  nos vemos el año que viene 🙂
  un abrazo….

  claudio zapater.

 2. Novament les meves més sinceres felicitats. Excel.lent organització i tracta acurat amb tots els participants. Si us plau segui així.
  El proper any de nou estaré amb vosaltres
  Gràcies

 3. Mònica

  Felicitats per la gran organització de la caminada Reus Prades Reus!!!!! Tots els controls molt preparats, indicacions en els punts conflictius i tots els organitzadors i voluntaris amb un gran somriure, un 10!!! Des del cafè en llet de bon dematí, a l’esmorzar, la fruita, la mel, el porró, el dinar, la coca de Vilaplana, la llimonada de l’Aleixar,… i un llarg etc. Moltes gràcies i fins l’any que ve!!!

 4. Martin

  Llegamos asta la Febro de hecho no habiamos hecho ninguna de tan larga
  ya k nos hemos hiniciado este año el proximo intentaremos llegar asta
  Vilaplana por lo menos una caminata un tanto dura
  un 10 para los k organizaron este evento

 5. Felicitats i enhorabona per la excel•lent organització i els bons i sortits avituallament. Per a mi ha sigut la primera edició d’aquesta caminada i amb tota probabilitat l’any vinent tornaré a participar

 6. Leandre

  Fantàstica! La primera edició que estic amb vosaltres. Una correctíssima organització amb bons avituallaments. Al 2013 hi tornarem. L’ambient en cursa molt bo. Salut i km.

 7. Joan

  Des de la organització volem agraïr tots aquests comentaris elogiosos de l’edició d’enguany de la nostra caminada.
  Això ens encoratja a seguir treballant pensant ja en la propera edició, i que d’any amb any intentem millorar.
  Aquesta vegada hem batut el record de participants i de classificats finals,confirmant així la línea ascendent de cada any.
  Tot això ha estat possible gràcies a la col·laboración totalment desinteresada d’un gran nombre de persones, al suport rebut per diferents organismes i empreses, i la confiança demostrada per tots els participants amb la seva inscripció.
  Gràcies a tots !

Leave Comment