Ferrades al Pont de la Puríssima (València)

Anàrem a Polinyà de Xúquer a una casa rural : Jacomo, Elena i Joan, Ainara i Dani, Raquel i Joel, María i Gerard. Des d’allà ens movíem cada dia per fer ferrades molt a prop de la zona.

Dijous 6 férem la de Dos Aguas. La ferrada és fàcil però completa. L’abaixada és per un barranc fent rapels. El paisatge era aterrador per l’incendi de l’estiu.

Divendres 7 férem dues: al matí la de Tavernes de la Valldigna ( les Marujes) amb unes vistes espectaculars del mar i de la muntanya. A la tarda anàrem a Xàtiva a fer la dels Aventadors , magnífiques vistas sobre Xàtiva amb el seu castell. La ferrada més atlètica del cap de setmana, se’ns va fer de nit i no puguérem baixar amb rapels, queda pendent.

Dissabte 8 anàrem cap a Alacant a fer el Ponoig ( El león Dormido) a Polop. És de les més llargues i majestuosa de Vàlencia. Les vistes de tota la Costa Blanca precioses amb tots els seus contrastos.

Diumenge 9 de camí a casa paràrem a la Vall d’Uixó a fer una via que s’anunciava com molt curteta però que va resultar la més divertida pel rapel, el pont i la tirolina  final, això si , la tartera de baixada incòmoda com totes.

En fi, un cap de setmana perfecte en molt bona companyia. Fins aviat a tots.

 

Leave Comment