Controls, avituallaments i més RPR (1 juny 2014)

Fotografies dels avituallaments i controls

Un any més, moltes gràcies a tots els col·laboradors.
La gran acollida que tenim any rere any de la nostra caminada no seria possible sense tots vosaltres.
L’esforç que fem cada any queda recompensat amb  tots els bons moments viscuts conjuntament.
Hem intentat recopilar alguns d’ells en aquest àlbum de fotografies.

14 Comments

 1. Toni

  Benvolguda organització,

  Un any més la meva dona i jo hem pogut gaudir d’una nova edició de la Reus – Prades –Reus. Un esdeveniment esportiu que ens té enamorats i no tan sols pels paratges naturals per on transcorre, sinó per l’organització i sobre tot per la qualitat humana que desprèn la mateix.

  Una any més us hem de donar les gràcies i felicitar-vos per tot. Més d’una prova hauria de prendrà exemple de vosaltres. Especialment a l’arribada on aquest any, degut a que participaven alguns amics hem pogut viure la festa I’ambient fins ben tard. Una passada!!

  Ja tenim l’edició de l’any vinent a la nostre agenda. I a més seguirem recamant-la els nostres amics i coneguts, fins i tot de fora de Catalunya.
  Si us plau no canvieu i seguiu organitzant aquest meravellós esdeveniment, que permet posar en valor un territori meravellós, però a la vegada desconegut. Nosaltres, si les cames ens aguanten i la salut no ens falla, no fallarem en cap edició.

  Una abraçada molt forta per tots els que heu fet possible l’edició d’enguany. Si us plau de part nostre transmetre-ho a tots el que formeu l’organització.

  Gràcies per tot!!

 2. Sergio

  Estupenda organización,es el primer año que la hago y a pesar de ser bastante dura para mi,el año que viene repito seguro y como dice el compañero toni a ver si otras organizaciones aprenden de vosotros,simplemente decir gracias.

 3. Rafel

  Una estupenda organització i amb una qualitat humana increïble. Els avituallaments de primera i els ànims de cada un dels que ens rebien en els controls sempre en augment.

  Un espectacular dia amb una espectacular cursa on l’ànim de superació personal era el repte de cada qual. Un molt bon servei a l’arribada. RECOMANABLE 100%. ENHORABONA A L’ORGANITZACIÓ i com no, a tots i cada un dels integrants… des de els col•laboradors fins als partipants.

  Ens veiem a la pròxima edició SENS DUBTE!!!

 4. Jordi

  Enhorabona a tots els membres de l’organització!!!!

  És la tercera vegada que la faig, i cada vegada us supereu!!!

  Aquest any ha estat la més especial per mi per molts motius, però el més important de tots, la millor companyia del món!!!

  Fins l’any vinent!!!

 5. Berna

  Gràcies pel vostre compromis i esforç que fa que cada any tinguem anims per a realitzar la caminada. Ja forma part de la meva agenda. (Organització com no es troben enlloc). Si us plau mès samarretes grogues no.

 6. Angel Martín de la Fuente

  Felicidades por los avituallamientos y la simpatía que le caracteriza como viene siendo habitual. Solo un detalle, que creo que tratándose precisamente de una actividad en la naturaleza no deberíamos desatender, y es la falta de reciclaje de las basuras (separación de plásticos, vidrio y orgánica) que solo en muy pocos avituallamientos se vió.
  Repito enhorabuena en general.
  Un saludo

 7. Lluís COLOM

  Hola, us felicito per l´èxit assolit i per la bona organització.
  Si puc l’any vinen hi tornaré.
  Només voldria fer un comentari referent a un personatge que va arribar fins a Prades, no sé si va fer la tornada, per sort el vaig perdre de vista. El dit personatge, que de ben segur si algú més llegeix aquest comentari, ja deu saber a qui em refereixo, no va parar de cridar de forma estrident i molesta, al menys mentre el vaig tenir pel voltant, el caminar per la muntanya és sinònim de pau, tranquilitat, conversa asserenda,..tot el que vulgueu menys allò que feia el referit personatge o individu per no dir-li d’una altra manera. Fins aquí tal actitut encara podria ser més o menys tolerada o suportada, però lo que no es pot soportar ni tolerar, es que aquest subjecte tingui la santa barra d’asseure’s al bell mig del camí i faci les seves necessitats menors i “majors” mentre els caminants passavam pel seu davant i encara enfotent-sen que el deixèssim tranquil que no tenia pressa.
  Crec que no cal afegir cap mena de comentari més sobre el tema.
  Aconsellaria que el proper any, si sabeu de qui parlo, us abstinguessiu de inscriure’l. No sé qui és ni el dorsal que portaba. Suposo que algú més podrà aportar més informació sobre l’esmentat subjecte.
  Per tot el demés, moltes felicitats.

 8. Pilar lucha

  Estoy de acuerdo con todo lo que a dicho el compañero lluis colom yo tambien tuve la desgracia de presenciar lo que ha dicho del personaje es de lo mas desagradable que te puedas encontrar en la montaña a no ser que te encuentres una cabra que seria de lo mas normal aunque siempre hay gente exibicionistas que le gusta dar la nota para que hablen de el pero esto a parte todo genial para repetir.gracias

 9. Josep

  Es el segon any que faig aquesta caminada i tot perfecta el pròxim any repetiré segur, ara be hi trobat a falta als avituallaments una cosa tan pròpia del Baix Camp i que van molt be per el esforç físic com son les avellanes seria un molt bon detall que el pròxim any ni haguessin.

  Felicitats als organitzadors.

 10. ÒSCAR

  Hola,

  Felicitar-vos una vegada més per una organització perfecta. Només us volia preguntar quan penjareu la resta de fotos.

  Enhorabona i gràcies!!!!

 11. Carles

  Feia quatre anys que no feia la RPR, i una de les millors sensacions ha tornat a ser l’amabilitat i dedicació que heu possat tots. Moltes gràcies!

 12. Francesc

  Benvolguts companys de l’Agrupació, en primer lloc felicitar-vos per el treball realitzat que apart d’altruista, un exemple de la feina ben feta.
  També agrair-vos la informació subministrada en el pdf dels temps dels controls de pas, doncs és una molt bona eina per millorar el rendiment i un comparatiu per els entrenaments.
  I finalment felicitar a la gent que varem anar junts en algun tram, per el bon rotllo i companyonia apercebuda, doncs quan un va just de forces agraeixes qualsevol paraula amable i aquesta venia dels companys i de la gent dels controls.
  Moltes gràcies per fer-me gaudir d’una diada especial…..d’esport i muntanya.
  Kiko Salvany

Leave Comment