Cap de setmana a Alzira

fotografies

Dissabte passat arribarem a l’area de picnic de  La Murta cap a les 10h. Allí ens esperaven : Antoni i Mireia (que ens féren de guies ) i la Maria. Després d’ unes breus indicacions, Antoni ens portà a través de la senda botànica fins a la Creu del Cardenal(539m). Com no donava temps , no pujarem al Cavall Bernat(queda pendent). Després contemplarem les ruines del monestir de La Murta. D’allí a menjar la paella valenciana. Més tard , a la visita guiada amb Pedro( museu MUMA i centre d’Alzira, alguns compràren pastissos del 9 d’octubre amb el piulet i tronador), …després sopar en la bonica casa Sant Joan de Ribera amb l’atenció exquisida de Teresa .

Al matí del diumenge, visitàvem La Casella . Caminàvem amb la Serra de les Agulles a un costat, fins arribar a l’Ouet (533m), la Cova de la Galera(430m), i la Ratlla (625m). El dinar va ser tota una celebració, l’Albert cumplia anys i brindàrem amb cava. Jo em vaig emocionar , per què notava que tot havia sortit bé i estaveu ” a gust”.

Estic emocionada i molt agraïda que tot hagi sortit bé a Alzira, que us hagi agradat la cordialitat, el paisatge, i sobretot que vulgueu tornar. Teniu una casa sempre que vulgueu.

Maria

Leave Comment