Cabacés – Font de Cavaloca – Grau de l'Enderrocada

Avui hem pujat pel senzill grau de l’Enderrocada, a l’oest de la serra de Montsant. A poc a poc anem voltant tot el massís i redescobrint els diversos graus que porten al cim. Hem tingut un temps amenaçador, preludi del temporal que s’anuncia per demà. El dia ja s’ha aixecat bastant rúfol, i a mesura que avançaven les hores, cada vegada s’ha tornar més desplaent.
Sortint de la població de Cabacés, hem parat a esmorzar a la font de Cavaloca. Després ens hem enfilat pel grau de l’Enderrocada per fer cap al mas de l’Estrem. De tornada hem fet la volta pel bell paratge de la Foia i l’ermita de Sant Roc, per tornar altre cop al poble. Cal dir que en aquesta sortida hem fet el ple, fent bona aquella dita que diu: “al mal temps bona cara”; o sigui, que cap climatologia adversa ens treu les ganes de caminar.

FOTOS

3 Comments

  1. Joan

    Una excursió molt adient si tenim en compte el gran grup que erem. Els temps ens ha acompanyat i ha estat un plaer camina plegats. Hem trobat a faltar a l’Agustí, al que desitgem una pronta recuperació i que ens pugui tornar a tocar el “pito”… a les sortides, es clar.

    Una abraçada Joan i Joana

Leave Comment