Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

GEAM KIDS – Visitem els Avencs de la Febró

15 abril 2018 - 16 abril 2018

Excursió GEAM-kids: Visitem els Avencs de la Febro

15 d’Abril de 2018

Aquest cop visitarem els Avencs de la Febró, un lloc que tenim ben a prop, però és per molts desconegut. Una obertura natural de les Muntanyes de Prades de mes de 300 metres de llarg, 8 d’amplada i 30 de profunditat, que ens permet gaudir de les entranyes de la terra, per descobrir coves, racons amagats i fascinants. Passarem per una escletxa que sembla impossible. Un lloc on la temperatura es constant tot l’any, i que per tant a l’estiu s’hi està fresquet.

La tradició diu que a l’interior de la cova Gran de l’Avenc s’hi amagaren contrabandistes, i fins i tot el mateix general Prim l’any 1846.

Els avencs de la Febró s’ubiquen poble abandonat de la Mussara. Es una excursió que es podrà adaptar a tots els públics en general ( els que tingueu fills petits podeu deixar el cotxe mes a prop i així escurçar la ruta respecte la resta, però no es poden dur cotxets), ja que no farem gaire desnivell.

Les inscripcions es podran fer via web o bé a secretaria de l’Associació , de 19 a 21 hores

Els preus són de 1 €uro per a les famílies sòcies de l’AEC que no tenen assegurança ( sinó la inscripció és gratuïta), en cas contrari costa 3 €uros

Totes les famílies interessades rebreu un correu detallat la mateixa setmana de l’excursió.

En cas que la previsió del temps sigui dolenta per aquell dia quedarà anul·lada.

Detalles

Comienza:
15 abril 2018
Finaliza:
16 abril 2018
Categoría del Evento: