Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Caminada Reus – la Mussara – Reus (La curta)

4 abril 2022 - 1 julio 2022

CAMINADA REUS-PRADES-REUS (Variant de la Mussara) Connexió directa control Motllats amb control de la Mussara! Places limitades

Punt de sortida ( i arribada) : Novetat: Plaça Mercadal

Caminada “REUS – PRADES – REUS“- variant de la Mussara a celebrar el dia 5 de juny de 2022, és una marxa a peu, excursionista, no competitiva on preval el repte personal i de superació del participant, així com la germanor i solidaritat entre participants.

Té un recorregut de 35,100 km. amb un desnivell acumulat de 1.050 m.

Els horaris d’obertura i tancament dels controL són els que s’indiquen al quadre

L’horari de sortida a 7 del matí, i l’hora límit d’arribada les 10 de la nit.

Els dorsals dels participants es donaran només el mateix dia, a partir de les 6 h del matí, i també el 30,31 i 1 de Juny al a tenda Skaditrec de Tarragona i 2,3 i 4 de Juny a Interesport de Reus, dins del seu horari comercial

Recomanem llegir el reglament de l’activitat abans de realitzar l’inscripció, Reglament  Caminada Reus-Prades-Reus-2022 (La Curta)

Els menors d’edat (edat mínima inscripció 14 anysel dia de la realtizació de la cursa) hauran de presentar l’autorització corresponent que es pot descarregar desde la secció de reglament de l’activitat, Descarregar autorització per participar menors edat.

El període d’inscripcions començarà el dia 4 de d’Abril fins al 20 de Maig per a tothom. No obstant, l’organització es reserva el dret d’admetre més inscripcions a partir del dia 29 de Maig amb el recàrrec corresponent de 6 €uros, i es podrà fer de les següents maneres:

– Pàgina web: Inscripcions a https://aecreus.apuntat.com/xxv-caminada-reus-prades-reus-05-06-2022

– Al local de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus: c/. D’Orient, 17 – Baixos, de Reus, ( dilluns i dijous de 7 a 9 del vespre) en efectiu, o bé amb tarja de crèdit.

– A la tenda d’esports INTERESPORT de Reus  dins l’horari comercial ( de dilluns a dissabte de 10 a 20:30 hores)

– A la tenda d’esports SKADITRECS de Tarragona dins l’horari comercial ( de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 h a 20:30 hores)

Taula de Preus
Del 4 d’Abril  al 20 de Maig A partir del 21 de Maig
Federats (**) 20 €                          26 €
No federats 30 €                          36 €
Socis federats entitat organitzadora 12 €                          18 €
Socis no federats entitat organitzadora 22 €                          28 €

(**) Es consideren federats tots els que tinguin la llicència federativa de la FEEC de l’any en curs, i també els que disposin de llicència d’altres federacions adherides a la U.I.A.A., o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

Per qualsevol dubte o aclariment cal informar-se trucant al telèfon 977.34.50.40 tots els dies feiners de les 19 h. a les 21 h. , o dirigir-se al E-mail reuspradesreus@aecreus.cat.

En cas d’abandonament en algun dels controls la organtizació facilitarà als participants el desplaçament, de seguida que sigui possible fins a Reus.

Detalles

Comienza:
4 abril 2022
Finaliza:
1 julio 2022
Categoría del Evento:

Organizador

Associació Excursionista de Catalunya de Reus