GEAM
Grup d’Escalada i Alta Muntanya, format predominantment per gent jove de l’Associació que es dedica a realitzar activitats de muntanya mes exigents i complexes, amb diferents modalitats i nivells: escalada, vies ferrades, ascensions a cims, crestegí, barranquisme, esquí de muntanya, coves, etc.. Es van realitzant activitats periòdiques en grups reduïts que siguin assumibles. Sovint se’ls pot trobar pel rocòdrom indolor instal·lat a dins del local de l’associació. Hi ha un grup de facebook creat » gema» on es pengen totes les activitats que van fent. Mes informació a aec@aecreus.cat

Segueix-nos al facebook

3 hours ago

GEAM AECReus

Barranc de Boixols i Aubaga Negra. Poca aigua pero suficient per gaudir! ... See MoreSee Less

View on Facebook

12 hours ago

GEAM AECReus

GEAM AEC REUS
Pui Linya 2868m i Pic de Fonguera 2884m (Espot - Pallars Sobirà)
Dissabte 13 Juliol 2019
Distància 17.5Km / Desnivell 1750m / Temps 10h
Espectacular i duríssima excursió, amb fantàstiques vistes i gran desnivell.
Tres companys del GEAM decidim pujar uns cim poc coneguts, com conec la zona, m’agrada investigar i trobar llocs amb encant. Aquest és pels amants de la tranquil•litat i que estiguin disposats a patir de valent per accedir-hi, no hi ha cap tipus de camí i el vam improvisar pujant per una vall seguint un corriol sec i baixant per la vall del costat seguint una tartera.
Sortim molt tard, 9:30h, no és problema ja que la previsió meteo és bona i ens movem ràpid. Sortim del mateix poble d’Espot, seguint el GR11-20, Vall Peguera, direcció Refugi Josep Mª. Blanc, després de passar l’estany de Lladres, deixem el GR i pugem grimpant, pel barranc de Fonguera, que en aquesta època ja està sec. Abans d’arribar al preciós estany de Fonguera girem a la dreta i pugem per la vall que va directa al Pui de Linya. Bufff, quina pallissa, ja portem +1500m, només amb la parada d’esmorzar a l’Estany de Lladres , com a premi unes fantàstiques vistes i a dinar contemplant el P.N Aiguestortes, amb Els Encantats en primer pla, al nord i la gran muralla del Pic Carbonero, Pala Eixe, Sudorn, Muntanyó i Mainera al Sud. Continuem per una fàcil lloma fins el proper Pic de Fonguera, des d’aquí les vistes continuen espectaculars i si afegeix la Vall del Peguera i els seus Estanys. A partir d’aquí la ruta es complica i es converteix en una imponent, exposada e irregular cresta, que ens impedeix arribar al Pic de Monastero, que éra l’objectiu final, no podem passar i no volem baixar, perdre alçada i tornar a pujar, estem prou cansats i ja és prou tard. Decidim donar la volta i tornar pel Estany de Fonguera i baixar direcció SO, per una dreta tartera, direcció Estany de Trescuro, per retrobar el GR i tornar a Espot.
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

GEAM AECReus

Molt recomanable. Ruta nova3000 IBONES
Trekking circular de muntanya, organitzat, pel Pirineu Aragonès i el Pirineu Francès. De refugi en refugi sota els primers tresmils de la serralada i innombrables llacs.
La ruta transcorre per les valls de Tena, Ossau, Arrens, Marcadau i Gaube, a través de paratges impressionants, marcats per la roca i l’aigua. Les darreres glaceres,
el naixement del riu Ara o les cascades de Pont d’Espagne, faran que cada etapa sigui una experiència única.
El document es presenta amb un mapa 1: 25.000 imprès en una cara, i la descripció i les fitxes tècniques de les etapes en l’altra.

3000 IBONES
Trekking circular de montaña, organizado, por el Pirineo Aragonés y el Pirineo Francés. De refugio en refugio bajo los primeros tresmiles de la cordillera y innumerables lagos.
La ruta transcurre por los valles de Tena, Ossau, Arrens, Marcadau y Gaube, a través de parajes impresionantes, marcados por la roca y el agua. Las últimas glaciares,
el nacimiento del río Ara o las cascadas de Puente d'Espagne, harán que cada etapa sea una experiencia única.
El documento se presenta con un mapa 1: 25.000 impreso en una cara, y la descripción y las fichas técnicas de las etapas en la otra.
... See MoreSee Less

View on Facebook