GEAM
Grup d’Escalada i Alta Muntanya, format predominantment per gent jove de l’Associació que es dedica a realitzar activitats de muntanya mes exigents i complexes, amb diferents modalitats i nivells: escalada, vies ferrades, ascensions a cims, crestegí, barranquisme, esquí de muntanya, coves, etc.. Es van realitzant activitats periòdiques en grups reduïts que siguin assumibles. Sovint se’ls pot trobar pel rocòdrom indolor instal·lat a dins del local de l’associació. Hi ha un grup de facebook creat » gema» on es pengen totes les activitats que van fent. Mes informació a aec@aecreus.cat

Segueix-nos al facebook

3 weeks ago

GEAM AECReus

Benvolgudes famílies

La propera excursió del GEAM-kids la realitzarem el diumenge dia 26 de Maig, aquest cop coincidint amb les eleccions municipals i europees, però no us preocupeu que us donarà temps per anar a votar que els col.legis electorals obren a les 9 hores i no tanquen fins a les 20 hores.

Visitarem un bosc molt curiós, el bosc de les Bruixes, a Argentera, una zona molt curiosa en un bosc d’alzines on els habitants de la zona han decorat balmes naturals amb objectes de decoració ben originals de bruixes i bruixots ( segur que trobareu el vostre indret preferit: bruixa avorrida, bruixa divertida,.) per cert no us preocupeu, només és a la nit quan poden passar coses màgiques o paranormals... Abans de visitar el bosc de les bruixes passarem per una mina abandonada... si tenim sort potser veurem uns animals que els agrada viure en la foscor, ....

I al acabar del bosc de les Bruixes pujarem al parc eòlic de Trucafort ( atenció com diu el nom és un parc eòlic, pel que molt probablement farà vent a dalt) i veurem les vists sobre la comarca del Priorat, del Baix Camp i la imponent Mola de Colldejou, tot i que abans haurem de passar pel pas del gatameu... els qui vingueu ja sabreu el perquè del nom.

I a la tarda.. després de dinar.. visitarem el trenet de Vilamanya... un tren a mida de nen que un senyor de Riudecanyes ha construït al llarg dels últims 20 anys i que segur que farà la delícia dels mes petits fer un petit recorregut.

L’excursió, que serà tot el dia, té d’uns 7,5 km aproximadament i 360 metres de desnivell positiu.

Recomanable per nens a partir de 5 anys.
Les inscripcions es podran fer via web a www.aecreus.cat o bé a secretaria de l’Associació , de 19 a 21 hores.

Mes informació a aec@aecreus.cat

Els preus són de 0,5 €uro per a les famílies sòcies de l’AEC amb assegurança FEEC, 1,5 €uros famílies sòcies AEC sense assegurança, en cas contrari costa 3,5 €uros (el preu NO inclou el preu del tren de Vilamanya, pendent de consultar en funció dels que anem finalment)

Totes les famílies interessades rebreu un correu detallat la mateixa setmana de l’excursió, probablement dijous.
En cas que la previsió del temps sigui dolenta per aquell dia quedarà anul·lada

GEAM-kids
... See MoreSee Less

View on Facebook