GEAM
Grup d’Escalada i Alta Muntanya, format predominantment per gent jove de l’Associació que es dedica a realitzar activitats de muntanya mes exigents i complexes, amb diferents modalitats i nivells: escalada, vies ferrades, ascensions a cims, crestegí, barranquisme, esquí de muntanya, coves, etc.. Es van realitzant activitats periòdiques en grups reduïts que siguin assumibles. Sovint se’ls pot trobar pel rocòdrom indolor instal·lat a dins del local de l’associació. Hi ha un grup de facebook creat ” gema” on es pengen totes les activitats que van fent. Mes informació a aec@aecreus.cat

Segueix-nos al facebook

1 day ago

GEAM AECReus

GEAM AEC REUS
22/09/2018
Escalada a Montblanc (zona Xiqui Park)
Després de l'estiu, tornem a engegar... En Marc Ollé va preparar la sortida en aquestes vies tan xules.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

GEAM AECReus

GEAM-Kids Excursions a la muntanya amb nens per Tarragona
Pròxima excursió GEAM-KIDS

De Rojals al mirador de la Pena - 21 d'Octubre

Aquest cop visitarem l’entorn del micro-poble de Rojals, amb poc mes de 25 habitants que hi viuen tot l’any, en un lloc excepcional i singular, el Paratge Natural de Poblet.

Anirem caminant de Rojals fins al Mirador de la Pena passant per la zona on hi ha les pintures rupestres de Mas d’en Llort ( tot i que no sé si les podrem arribar a visitar), creuant per tota la zona de boscos de Poblet, una important massa forestal protegida que conté una vegetació molt variada i frondosa: Alzinar muntanyenc; rouredes i també petites comunitats de blanc, i que en aquesta època ja comença a haver-hi bolets, tot i que la recollida està restringida.

El Mirador de la Pena, si el temps acompanya, és un balcó excepcional, amb vistes que arriben fins als Pirineus de lluny i tota la conca de Barberà amb el Monestir de Poblet als seus peus.

L’excursió durarà tot el dia i té uns 250 metres de desnivell i 11 km de recorregut, pel que s’aconsella una edat mínima de 6 anys.

Les inscripcions es podran fer via web a www.aecreus.cat o bé a secretaria de l’Associació , de 19 a 21 hores.
Mes informació a aec@aecreus.cat

Els preus són de 1 €uro per a les famílies sòcies de l’AEC que no tenen assegurança ( sinó la inscripció és gratuïta), en cas contrari costa 3 €uros
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

GEAM AECReus

Ja la tenim apunt. La pots adquirir a secretaria de l'Associació. ... See MoreSee Less

View on Facebook