GEAM
Grup d’Escalada i Alta Muntanya, format predominantment per gent jove de l’Associació que es dedica a realitzar activitats de muntanya mes exigents i complexes, amb diferents modalitats i nivells: escalada, vies ferrades, ascensions a cims, crestegí, barranquisme, esquí de muntanya, coves, etc.. Es van realitzant activitats periòdiques en grups reduïts que siguin assumibles. Sovint se’ls pot trobar pel rocòdrom indolor instal·lat a dins del local de l’associació. Hi ha un grup de facebook creat ” gema” on es pengen totes les activitats que van fent. Mes informació a aec@aecreus.cat

Segueix-nos al facebook

7 days ago

GEAM AECReus

... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

GEAM AECReus

Ja tenim el disseny del cartell del Reus-Prades-Reus i de l'excursió preparatòria. Us animem a que el compartiu. Les inscripcions a l'excursió preparatòria el 8 d'Abril ja estan obertes via web, a secretaria de 19 a 21 hores i a la tenda Decathlon de Reus. Les inscripcions i informació complerta del Reus-Prades-Reus s'oferirà a partir del dia 9 d'Abril.
Us esperem.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

GEAM AECReus

Amics, amigues..

Us informem de les pròximes activitats que té previst en breu dur a terme els membres del GEAM:

El cap de setmana 17-18 de Març hi ha una sortida amb esquí de Muntanya al refugi de Lizara ( ascensió al Bisaurin) i també una sortida amb raquetes al refugi de Linza.

Per altra banda hi ha programat un curs d'esquí de muntanya nivell II ( utilització també de grampons i piolet) pels pròxims dies 5,7 i 8 ( sessions teòriques) i 14-15 ( sessió pràctica en un refugi de muntanya)

També us recordem que el tercer diumenge de cada mes es realitza una sortida skimo ( mentre hi hagi neu) i el quart diumenge es fan pràctiques d'escalada a l'aire lliure ( també tenim al nostre local un rocòdrom disponible)

Si voleu més informació o venir-nos a conèixer ens podeu escriure un missatge, enviar un correu electrònic a aec@aecreus.cat o bé venir a secretaria de l'Associació, oberta de dilluns a divendres de 19 a 21 hores.

Salut i Muntanya
... See MoreSee Less

View on Facebook