GEAM
Grup d’Escalada i Alta Muntanya, format predominantment per gent jove de l’Associació que es dedica a realitzar activitats de muntanya mes exigents i complexes, amb diferents modalitats i nivells: escalada, vies ferrades, ascensions a cims, crestegí, barranquisme, esquí de muntanya, coves, etc.. Es van realitzant activitats periòdiques en grups reduïts que siguin assumibles. Sovint se’ls pot trobar pel rocòdrom indolor instal·lat a dins del local de l’associació. Hi ha un grup de facebook creat ” gema” on es pengen totes les activitats que van fent. Mes informació a aec@aecreus.cat

Segueix-nos al facebook

4 weeks ago

GEAM AECReus

GEAM – (AEC-Reus)
ANETO 3404m (Per Vall de Barrancs) - 17/Juny/2018
12h, +1800m
Acomiadament temporada skimo 17-18
Aquest ha estat un any de molta neu, sobretot a final de temporada i l’hem pogut aprofitar fins a tocar l’estiu.
Excursió duríssima físicament, el plan d’Estan estava inundat, per les pluges i desglaç, i no podíem fer l’aproximació en cotxe. Deixem el cotxe a Vado de l’Hospital a gairebé 1700m, toca afegir a la ruta 1,15h, d’anada i 1,15h de tornada , fins a la Besurta 1900m. D’aquí ens dirigim cap Forau D’Aiguallut, Vall de Barrancs i a 2200m, ja ens podem calçar els esquís, després de portar-los caminant (esquis i botes) 2,5 hores +500m, a l’esquena. Ufff quina pallissa, i encara queden +1300m, amb esquís, però amb moltes ganes i esforç arribem al cim. Al Collado de Coronas, hem trobat la caravana de gent que puja per la via normal, nosaltres hem pujat en solitari, a canvi d’allargar la ruta.
Hem fet 10 minuts de cua per passar el famós pas de Mahoma, i a gaudir de les espectaculars vistes, d’un dia clar des del sostre del Pirineu. Quins contrastos de colors, neu blanca als cims, neu marró més avall i molt de verd al fons de les valls, tot sota un cel blau i clar.
El premi d’haver pujat els esquís, es la baixada. Fa un aire fresquet, que manté la neu lleugerament glaçada a cotes altes, això ens permet gaudir de la fantàstica baixada durant una bona estona, fins arribar al la típica neu primavera. Uaaauuu quin acomiadament, arribem al final de la neu amb un gran somriure i ahhhh, toca tornar a carregar els esquís i botes 2.5h, fins al cotxe amb força caloret, però envoltats de prats verds, plens de floretes i rierols d’aigua, que ens van fer agradable la tornada.
Boníssima excursió amb els fantàstics companys del GEAM.
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

GEAM AECReus

... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

GEAM AECReus

GEAM-AEC Reus
Sopar final temporada Skimo 2017-18
... See MoreSee Less

View on Facebook