INSCRIPCIONS OBERTES !!!!!!

Punt de sortida: Piscines Municipals de Reus [Veure punt al mapa]

La XX Caminada “REUS – PRADES – REUS“ a celebrar el dia 5 de juny de 2016, és una marxa a peu, excursionista, no competitiva on preval el repte personal i de superació del participant, així com la germanor i solidaritat entre participants.

Té un recorregut de 54,800 km. amb un desnivell acumulat de 2.950 m., i és puntuable per a la XIX Copa Catalana de Caminades de Resistència 2016, en la que s’estableix una classificació individual i una altre per entitats, basada únicament en la participació.

Els horaris d’obertura i tancament dels controls seran segons el detall que s’adjunta al present reglament, sent l’horari de sortida a 7 del matí, i l’hora límit d’arribada les 10 de la nit. Els dorsals als participants es donaran només el mateix dia, a partir de les 6 h del matí

Recomanem llegir el reglament de l’activitat abans de realitzar l’inscripció, Descarregar tríptic amb el reglament

Els menors d’edat (edat mínima inscripció 15 anys, fets al llarg de l’any de la realtizació de la cursa, es a dir nascuts abans del 31/12/2001) hauran de presentar l’autorització corresponent que es pot descarregar desde la secció de reglament de l’activitat, Descarregar autorització per a menors d’edat.

El període d’inscripcions començarà el dia 18 de d’Abril fins al 31 de Maig per a tothom. No obstant, l’organització es reserva el dret d’admetre més inscripcions a partir del dia 1 de juny amb el recàrrec corresponent de 6 €uros, i es podrà fer de les següents maneres:

– Pàgina web: A travésd de la secció Apunta’t

– Al local de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus: c/. D’Orient, 17 – Baixos, de Reus, (de dilluns a divendres de 7 a 9 del vespre) en efectiu, o bé amb tarja de crèdit.

– A la tenda d’esports DECATHLON de Reus crta de Bellisens (davant nou hospital Reus) dins l’horari comercial

Taula de Preus

Del 18 d’Abril al 31 de Maig

A partir del 1 de juny

Federats (**)

20€

26€

No federats

30€

36€

Socis federats entitat organitzadora

12€

18€

Socis no federats entitat organitzadora

22€

28€

(**) Es consideren federats tots els que tinguin la llicència federativa de la FEEC de l’any en curs, i també els que disposin de llicència d’altres federacions adherides a la U.I.A.A., o amb conveni de reciprocitat amb la FEEC.

Per qualsevol dubte o aclariment cal informar-se trucant al telèfon 977.34.50.40 tots els dies feiners de les 19 h. a les 21 h. , o dirigir-se al E-mail reuspradesreus@aecreus.cat.