Secció GEAM

En una reunió feta a finals de març del 2013 amb membres antics d’aquest grup, es va decidir tornar a reactivar la secció. Els principals promotors de la idea van ser l’actual president recolçat per la junta amb un grup de joves recentment incorporats a l’associació . Molt entusiàstics i aportant moltes idees, per apropar l’Aec a gent més jove . Potenciant activitats que s’havíen abandonat.

El grup està format per uns 30 membres, que augmentarem de ben segur. Si esteu interessats en el nostre calendari d’activitats tenim un enllaç al face per comunicar-nos. Tenim previst fer: escalada, ferrades, barrancs, pics,espeleologia, pròxima construcció d’un rocòdrom.

El nostre punt de trobada serà al local de l’Aec un cop al mes, de moment. Després , podem quedar amb més assiduïtat. Desitgem que aquest grup tan divers però amb el mateix entusiasme per  disfrutar de la muntanya siga el principi d’un llarg recorregut plegats.

A reveure.

Contacte en facebook: http://www.facebook.com/pages/GEAM-AECReus/134658753385709

 

Secció BTT

BTTSom una colla d’amics que estem bojos per la bici de muntanya. Existim des de l’any 1992. Sortim a gaudir dels bells paratges del Camp de Tarragona, el Montsant i les Muntanyes de Prades. Tanmateix, quan podem, anem a córrer arreu de Catalunya, i, alguna que altra vegada, fem escapades més interessants. També organitzem la Reus – Montserrat, tota una clàssica. Sempre anem a la recerca de nous camins, que ens proporcionen unes divertides sortides. Som respectuosos amb el medi i a la vegada guardem del mateix. Formem la Secció de BTT de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, on hi podem realitzar moltes altres activitats a les quals hi esteu tots convidats.

Si us engresqueu, si voler disfrutar, si voleu passar bones estones, poseu-vos en contacte amb nosaltres: aecbtt@yahoo.ca

Secció Barrancs

barrancsEl grup de barranquisme de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus va néixer per l’entusiasme dels socis que durant molts anys han practicat l’esport dels barrancs. Ells van creure necessari crear un grup com aquest per tal de fer més gran l’entitat.

L’any 2004 va ser aprovat en l’assemblea de la casa i a partir d’aleshores anem creixent tots junts amb activitats i noves experiències en el món dels barrancs.

Secció escacs

Club Escacs Reus

Club Escacs Reus