Seccions

ACTIVITATS

GEAM

GEAM

Grup d’Escalada i Alta Muntanya, format predominantment per gent jove de l’Associació que es dedica a realitzar les activitats de muntanya més exigents i complexes, amb diferents modalitats i nivells: Escalada, vies ferrades, ascensions a cims, crestegí, barranquisme, esquí de muntanya, trail, coves, etc… Fem cursos de formació de diferents disciplines. Es van realitzant activitats periòdiques en grups reduïts per que siguin assumibles i segures. Al rocòdrom indoor instal·lat a dins del local de l’Associació podem practicar totes les maniobres d’assegurament i descens . Pots veure tot el que fem a:  Facebook, Instagram i Twitter.

Per més informació: geamdereus@gmail.com

 
BTT

BTT

Som una colla d’amics que estem bojos per la bici de muntanya. Existim des de l’any 1992. Sortim a gaudir dels bells paratges del Camp de Tarragona, el Montsant i les Muntanyes de Prades. Tanmateix, quan podem, anem a córrer arreu de Catalunya, i, alguna que altra vegada, fem escapades més interessants. També organitzem la Reus – Montserrat, tota una clàssica. Sempre anem a la recerca de nous camins, que ens proporcionen unes divertides sortides. Som respectuosos amb el medi i a la vegada guardem del mateix. Formem la Secció de BTT de l’Associació Excursionista Catalunya de Reus, on hi podem realitzar moltes altres activitats a les quals hi esteu tots convidats.

Si us engresqueu, si voler gaudir, si voleu passar bones estones, poseu-vos en contacte amb nosaltres: aecbtt@yahoo.cat

TENNIS TAULA

TENNIS TAULA

La secció del AEC Reus de Tennis Taula va ser creat en el 1960 i actualment disposa de tres equips federats competints a diverses categories provincials (1era, 2ona i 3era). La edat dels membres de la secció es dispar i van desde el més jove que té 16 anys i el més veterà amb ja 67 anys.

La temporada 2014-2015 ha estat la millor en l’història de la secció quedant campions de 1era. Els de 2ona, classificats directes per pujar de categoria l’any que ve i els de 3era tot i que no s’ha classificat de manera directe s’ha quedat a les portes i és possible que si hi hagués una baixa també puguin pujar de categoria.

Es solen realitzar entrenaments per les tardes de 19:30 a 22:00 a les instal·lacions de l’Associació i si voleu més informació podeu contactar enviant un mail a: aecreustt@gmail.com

De setembre a abril es celebra la Lliga Provincial de Tarragona on s’hi participa amb 3 equips.

A partir d’abril també es participa a la copa Tarragona.

 
ESCACS

ESCACS

Durant tot l’any es donen classes els dimarts, dimecres i divendres de 18:30 a 19:30

Durant l’any s’organitzen diversos torneigs, entre ells:

Mes de maig: Infantil Club Escacs Reus

Mes d’agost: Ràpides “Memorial Joan Duran”

Es participa a les següents competicions organitzades per la Federació Catalana d’Escacs:

Mes de gener: Copa Catalana per equips.

Mesos de febrer a abril: Campionat de Catalunya per equips.

Per més informació: escacsreus@gmail.com

SARDANA

COLLA SARDANISTA ROSA DE REUS

La Colla Sardanista Rosa de Reus neix l’11 de setembre de 1959 als locals del Centre Catòlic de Reus, actualment Bravíum, encara que realment no és fins l’any 1961 que, per diferències amb altres colles del mateix Centre, no es constitueix com a colla independent. És a partir d’aquesta darrera data que comptem els anys de la nostra entitat.

De l’any 1961 al 1963 vam formar part del Centre de Lectura i a partir de 1964 ens incorporem a l’Agrupació Excursionista Catalunya, actualment Associació Excursionista Catalunya de Reus, on encara som.

Contacte: csrosadereus@gmail.com

Fes-te Soci