Llista de modalitats i preus Llicències federatives 2017:

 • Millores i novetats del carnet federatiu
 • Taula de preus per als carnets federatius del 2017.
 • Informació ampliada de preus i cobertures per al 2017.
 •  

  Novetat important

  El carnet federatiu per al 2017 presenta una novetat important: S’ha creat una tarifa familiar pels carnets federatius dels menors amb caràcter anual. Així, s’aplica un 20% de descompte en la quota de l’assegurança d’un menor de 18 anys que es federi, fill d’una parella federada. Si la parella té més d’un fill menor de 18 anys que es federi, s’aplica un 35% de descompte en les seves quotes de l’assegurança.

  Obtenir la llicència

  Benvolgut consoci:

  En el cas d’estar interessat en la llicència federativa per a l’any 2017, preguem ens facis l’ingrés o transferència bancària al número de compte que l’Entitat te obert a “La Caixa”:

  ccc

  per l’import corresponent a la llicència que desitgis, i segons els quadres de preus que t’adjuntem, on es detallen les cobertures i quotes anuals segons que la vulguis tramitar tant sols de la FEEC., o habilitada amb la FEDME, especificant molt clar el teu nom, per les oportunes comprovacions.

  Una vegada comprovat que es fet l’ingrés, procedirem a la tramitació de la llicència. Per poder garantir la seva vigència des del dia 1 de gener caldrà que l’ingrés estigui fet per tot el pròxim dia 23/12.

  Si no ens manifestes el contrari, considerem que les dades personals amb les que es va tramitar la llicència de l’any anterior i de que disposem en els nostres arxius son correctes. Preguem que en el cas de canvi de domicili ens facilitis l’actual, per tal de que la recepció de la revista “VERTEX”, – els que hi tinguin dret per el tipus de llicència escollit – sigui correcta.
  En el cas de sol·licitud de primera llicència, tens que facilitar-nos necessàriament l’adreça completa i núm. de DNI, passant per l’Entitat per signar la cessió de dades personals per la seva tramitació per la FEEC.

  Atentament,

  ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA CATALUNYA DE REUS
  Reus, 14 de desembre de 2016